Bild
Nästa artikel

Video: Honda haffar Hutch för IOMTT 2018

Nyheter

Hondas road racing-division satsar sig ur årets katastrofsäsong och siktar på ett storslaget 2018 med Ian Hutchinson och Lee Johnston i sadeln på nya Firebladen. Men var är John McGuinness?

Honda Pro Racing har sjösatt sin satsning inom real road race för nästa säsong, ett åtagande vars kulmen är prestigefyllda Isle of Man TT i slutet av maj.

Årets säsong var minst sagt dyster för teamet som ställde upp med en helt ny och efterlängtad CBR 1000RR SP2 och toppnamnen John McGuinness och Guy Martin. Det slutade dock med krascher och haverier.

Men teamet satsar sig ur krisen och kan i veckan meddela att Ian Hutchinson och Lee Johnston kommer köra för dem 2018. Ian Hutchinson har tidigare främst kört för Tyco BMW och han har hela 16 TT-vinster i bagaget. Lee Johnston har även han ett digert road race-CV med pallplaceringar på Islet of Man.

Honda-veteranen John McGuinness har dock inte nämnts som en av förarna för teamet. Den 23-faldiga vinnaren har dock setts i sadeln på en av Nortons SG6-racehojar, men hittills har inget officiellt besked om hans deltagande i 2018 års Isle of Man TT tillkännagivits.  

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.