Bild
Nästa artikel

Viñales ber om ursäkt - kör igen

MotoGP

Moto3-stjärnan Maverick Viñales ber om ursäkt. Efter att ha lämnat sitt team plötsligt kommer han nu att fortsätta säsongen ut.

 

Spanjoren gick i går ut med en offentlig ursäkt och lovar att det hastiga avhoppet från teamet i torsdags var ett misstag. Han kommer nu att fortsätta köra helgens race på Phillip Island och resten av säsongen med teamet. 

Såhär säger han själv i ett offentligt brev:

"Först vill jag ursäkta mig för de som drabbades av mitt beteende på Sepang. Jag är här för att be om förlåtelse och ta ansvar för mina misstag. Jag har återvänt för att kämpa med mitt Blusens Avintia-team för andraplatsen i mästerskapet. Det finns många som förtjänar det. Sponsorer, tekniker och fansen. Mitt hastiga utträde från Malaysias GP var inte bra. Men med ansträngningen som genererades av min position i teamet föll jag i ett tillstånd av ilska och frustration som inte var ett idealt att köra en motorcykel i, särskilt inte på gränsen."

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.