Bild
Nästa artikel

Din bakgrundsbild på snabb touring

Veckans Bakgrundsbild

I segmentet Veckans bakgrundsbild presenterar vi varje lördag en ny grym bakgrundsbild från tidningen med Sveriges bästa bilder.

Den här bilden togs av Per Hammarsjö under vårt test av Suzuki Hayabusa och Kawasaki ZZR1400 på väg ner till Monaco i Bike nummer 10 2008. I senaste Bike utser vi Europas bästa vägar, beställ hem här. 

För att ladda ner bakgrundsbilden trycker du på länken till höger under fliken Dokument. Bilden är 1920x1200 pixlar stor och kan kräva viss anpassning för just din skärm.

Glöm inte att kommentera nedan och önska bakgrundsbild till nästa vecka!

Kommentarer

#1
Zatopek
2013-05-12 14:02

Avundsvärda killar i hög fart, Busan med hög last och försämrat cW-värde får draghjälp av ZZR.

http://www.sorman-racing.com/vedbod_file/Fordonsdynamik_ver2.pdf

Är det morgonsolen som lyser upp den hotfullt mörka molnarkipelagen och en blöt dag på jobbet?
Eller rider Bikeredaktörerna mot solnedgången och en härligt kall öl i en schweizisk Bierstübli?

#2
2013-05-12 14:57

Snygg 90-klibba på ryggen på snubben i vitt!

#3
2013-05-13 13:06

@Zatopek: Kvällsol och kall öl Schweitz, snarare än blöt dag på väg till jobbet i Sverige. @thaifisken: 90-dekalen satte jag på Jockes rygg i Monaco utan att han visste om det. Han märkte det först när vi kom till Kassel, där vi sov på vägen hem. Han lät den sitta för att han tyckte att det var lustigt. Dessutom försvann pressen att köra snabbare än längtradarna ...

/Niklas Carle - föredettingen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.