Bild
Nästa artikel

Världens dyraste parkeringsplats?

Nyhet

Vi har tidigare berättat om en p-ruta i Stockholm som var till salu för 650 000 kronor. Den här parkeringsplatsen på Manhattan är nu till salu för en miljon dollar.

Bakom porten på bilden finns en p-plats som mäter 3,6 meter på bredden och sju meter på längden. Den som vill parkera här får ta fram stora plånboken och hosta upp en miljon dollar – över sju miljoner kronor. Det rapporterar New York Post.

Tidningen har räknat ut att det sjusiffriga beloppet motsvarar att betala en parkeringsbot om dagen i New York, varje dag i 24 år.

Den som fortfarande är intresserad ska dock veta att det finns en hake. P-platsen är bara till salu till den som köper en av de nybyggda lägenheterna i samma hus. Som exempel är utgångspriset för lyan högst upp 40 miljoner dollar.

Kommentarer

#1
2012-05-25 15:18

Okidoky för mig i the land of the free.
I överbefolkade (ca 90% av landets yta är bergsland) japanska storstäder är det värre, du måste ha ordnat parkeringsplatsen innan du handlar bil.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.