Bild
Nästa artikel
Yamaha meddelar att Valentino Rossi kört ett par varv på Misano och nu utvärderar om han tar sig till helgens race i Spanien.

Valentino Rossi tillbaka i sadeln

Nyheter

Niofaldiga världsmästaren är byggd av segt virke, redan knappt tre veckor efter det dubbla benbrottet är han på banan. I eftermiddag avgörs om han kommer till racet på söndag.

Efter sin olycka under ett träningspass med endurokörning den 31 augusti har Valentino kämpat hårt för att komma tillbaka. Han ådrog sig en dubbel fraktur i högerbenet men var redan nu i veckan uppe på benen och faktiskt i sadeln.
 
Under tisdagen körde han några varv på Misano-banan i Italien med en Yamaha YZF-R1M innan ett regnväder avbröt träningen.
 
Under eftermiddagen i dag kommer beskedet om han kommer göra ett försök att komma tillbaka redan till helgens race på Aragon-banan i Spanien, vilket vore en mist sagt storartad prestation.
 

Kommentarer

#1
2017-09-21 00:54

(vore en mist sagt storartad prestation)? vore minst sagt idiotisk, man ska inte riskera hälsan för att visa sig, han borde tänka på framtiden, , ingen tacka han sedan när han är slut, jag vet det kan vara skönt att vara populär, men om det inte får läka ordentligt och han hamna i rullstol eller värre, ja då mins man honom mer som den dumma som tog onödiga riska. men det är vad jag med fler tycka, samt har jo provat att vara med om det

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.