Bild
Nästa artikel

Unika hjälmar stulna

Nyhet

17 hjälmar ur Arais privata samling har stulits. Bland dessa finns klassiker som Joey Dunlops, Freddie Spencers och Randy Mamols gamla krukor.

Hjälmarna reser runt på mässor för uppvisnings skull och det var vid en fraktning till Italien som de 17 hjälmarna stals. Hjälmarna är just de exemplar som har använts av då- och nutida motorcykelstjärnors (och en Formel 1-världsmästare). Många har kraschskador och designen har målats rakt på skalet utan användande av dekaler.

Hjälmarna har tillhört dessa stjärnor: Freddie Spencer, Randy Mamola, Joey Dunlop, Kevin Schwantz, Tady Okada, Luca Cadalora, Shinya Nakano, Colin Edwards, Gaston Rahier, Mika Hakkinen, Steve Ramon, Tetsuya Harada, Cal Crutchlow, John Hopkins, Kenny Roberts Jr., Noriyuki Haga och crossföraren Pit Beirer.

Kommentarer

#1
2012-06-08 12:13

Det är ingen dålig skatt den tjyven fick med sig. Bra vurpmärke på Colin Edwards hjälm, LOL!

#2
2012-06-08 12:47

Ja, vad kan man säga mer än att förbanna dessa kriminella avskum.

#3
2012-06-14 15:59

Undrar om de visste vad de snodde, eller om vurpollonen är till salu på e-bay för några futtiga euro? Kanske ett beställningsjobb från någon rik och motorgalen oljeshejk? I varje fall torde det vara svårt att sälja hjälmarna helt öppet...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.