Bild
Nästa artikel

Triumph väntas bygga 125:a

Nyhet

Triumph har själv förnekat det tidigare. Men nu säger en indisk tidning att Triumph planerar att bygga en 125-kubikare i Indien i slutet av nästa år.

Det är indiska The Hindu som säger att Triumph kommer att ge sig in på en av världens största marknader i slutet av 2013 med en ny 125-kubikare. Märket håller just nu på att bygger en ny fabrik i landet och enligt The Hindu ska Triumph ha haft möten med underleverantörer för att kunna bygga en helt ny modell i fabriken. En motorcykel på runt 200-350 väntas redan vara under utveckling.

Bilder på mindre motorcyklar som kör i närheten av fabriken i Hinckley har florerat en tid på internet. Triumph har tidigare förnekat att de planerar en 125-kubikare men har sedan dess sett KTM:s framgångar med de små Duke-modellerna. 

Kommentarer

#1
2012-04-17 10:46

Kul för ungdomarna med en Juvenil Single, nu fattas bara enklare/billigare sätt att komma över en licens to drive för att locka fler till mc-hobbyn.
Indien verkar vara hejare på att (lego-)tillverka grejor med internationell standard och europeisk kvalitet till bl.a. BMW.

#2
Zatopek
2012-04-17 15:54

Fel, fel, fel!
Indien och Kina är bra på teko typ färgade tyger och sydda trikåer.
Kina är världsbäst på att kapa och kopiera märkesplagg utan att fråga om lov.
Motorkaramellen i BMW G 650 GS är numera proudly made i folkrepubliken China
Det är en Rotaxkonstruktion som tidigare användes av BMW i deras encylindriga G- och F-modeller och i Aprilia Pegaso.
Tyskarna har förfinat den österrikiska motorn och numera tillverkas den av Loncin i hård BMW-regi för att garantera toppkvalitet.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.