Bild
Nästa artikel

Stoner tycker synd om Ducati

Nyheter

Casey Stoner har kritiserat Valentino Rossis snabba återkomst till Yamaha, han tycker synd om Ducati och kommer ihåg att Rossi "skulle fixa på det på några sekunder".

"Jag tycker riktigt synd om Ducati, att han har gått dit och inte gjort någonting förutom att klaga på hojen och tydligen har dom nu en hoj som kan göra bra ifrån sig eftersom han konstant blir slagen av Nicky och Hector och det är inget att vara stolt över." 

"Vi hörde alla om hur han skulle leda Ducati till storhet och vi har inte sett några resultat." sa Stoner i en intervju med MCN. 

När Rossi gick till Ducati var det många som hoppades på den perfekta kombinationen av italiensk förare och italienskt märke, Rossi har fått mycket beröm under åren inte bara för sin förartalang men också för sin förmåga att utveckla en motorcykel och den förmågan skulle hjälpa Desmosedicin. 

Men efter 27 race med Ducatin har Rossi bara varit på prispallen två gånger. 

Rossi och Jerry Burgess var båda säkra på att dom kunde lösa Ducatins problem på nolltid, något som förargade Stoner rejält i slutet av 2010 då Rossi också sa att det var omöjligt att veta hur mycket Ducatin kunde prestera då australienaren inte gav allt. 

"Valentino fick sitt bästa resultat i det torra på hans första race på Ducatin med axelskador och jag har inte sett någon förbättring under de senaste två åren och det är tråkigt." 

"Jag tycker synd om människorna bakom den hojen. Valentino vill tydligen inte pressa gränserna och köra en hoj som inte är perfekt. Han har medgett det. Om han har haft en hoj som är så bra hos Yamaha förut och inte har behövt pressa när hojen inte är perfekt så vet bara gud hur bra hojen är." 

"Det är tydligt att han behöver en extremt bra hoj för att kunna vinna." 

"Så många gånger den här killen har fått äta upp sina egna ord men folk har förlåtit honom för det." sa Stoner i sin intervju med MCN. 

Rossis svar på Stoners kommentarer? Min italienska är lite ringrostig, men något i stil med följande skrev Rossi på sin Twitter: "Alltid väldigt trevlig min vän Stoner, ha ha ha." 

Kommentarer

#1
2012-08-15 20:02

"Vi hörde alla om hur han skulle leda Ducati till storhet och vi har inte sätt några resultat." Sa Stoner i en intervju med MCN. ....Googleöversättning?

#2
2012-08-15 23:59

Varför bryr sig surStoner som ändå ska lägga av? "Det är tydligt att han behöver en extremt bra hoj för att kunna vinna", stora ord från en fjant som numera har en extremt bra hoj, men som trots detta inte kommer att kunna vinna MotoGP-säsongen. Det är uppenbart att Stoner har ett mycket svårtillfredsställt gnällbehov. Tyvärr är det så att Ducatis GP-hoj suger för tillfället. Innan Stoner kaxar sig mot Rossi borde han se till att ha lika många titlar, men det vet han att han aldrig kommer att kunna uppnå och slutar därför i förtid. Om Ducati nu är så fantastisk och det dessutom är "synd om" Ducati, varför bytte då Stoner från Ducce till Honda kan man ju undra...? Vilken löjligt småaktig person herr Stoner verkar vara.

#3
2012-08-16 08:30

Stoner må vara en skicklig förare men maken till osympatisk gnällspik får man leta efter. Precis som Dr_Hund skriver så sitter han ju själv på toppmaterial så varför leder han inte VM stort?
Har aldrig gillat hans stil och då hjälper det inte hur bra han än kör, jag går inte med i någon Stoner Fan Club i alla fall.

#4
2012-08-20 09:43

Klart att tiden hos Ducati har varit ett monumentalt misslyckande för Rossi, han har inte visat något alls av sin tidigare förmåga. Att sedan Stoner ger tillbaka med samma ord som Rossi när Stoner körde Ducati, det är inte mer än rätt och det får Rossi tåla vilket han också gör, lite "elaka" kommentarer hör sporten till. Ska bli intressant om Rossi kan bli världsmästare igen...

#5
2013-03-05 15:25

Spelar ingen roll hur många titlar Rossi har, Stoner har något som Rossi inte har och kommer aldrig att få!! En vm-titel med just Ducati...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.