Bild
Nästa artikel

Stoner får böta halv miljon

MotoGP

FIM ger världsmästaren Casey Stoner böter på drygt en halv miljon kronor efter att han inte dök upp på en tv-sänd gala och tog emot ett pris personligen.

FIM Gala hölls i december på Estoril och sändes på tv. Casey Stoner skulle tilldelas ett pris, något som han hade blivit meddelad tidigare, men valde att stanna hemma i Australien med sin gravida fru. I stället hade han skickat sin far Colin Stoner som tog emot priset.

FIM uppskattade inte att Casey Stoner inte var på plats personligen och har skickat böter på 70 000 schweiziska francs, över en 500 000 kronor. Stoners ursäkt är att resan skulle vara för jobbig för hans gravida fru. I stället gick paret på Sydney 500-racet dagen efter.

Kommentarer

#1
2012-03-21 11:25

Snacka om att det kostar att ligga på topp!

#2
2012-03-21 12:07

I primitiva kulturer är det maken som lider alla kval under graviditeten och jämrar sig vid nedkomsten synnerligen dramatiskt och högljutt inför alla grannar som består med stöd & sympatier.
Men här visar FIM-krösusar absolut ingen medkänsla varken för herr eller fru Stoner - bägge i framskriden grocess, fy vale!

PS: antar att fru Stoner hade hörselskydden påsatta rejsdagen till både sig och barnet, hehe

#3
2012-03-23 00:47

Hej
han har prioreteringarna ratt i alla fall
FIM satter sanna boter sa dom kan kopa nya firmabilar:)
Cheers Claes

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.