Bild
Nästa artikel

Stellans Slugger är till salu

Nyheter

Stellan Egeland, Sveriges vassaste hojbyggare, säljer sin Slugger som kom sjua i VM och "bara" har 200 hästkrafter.

Slugger byggdes 2011 och är resultatet av 814 timmars skapande - borträknat de timmar ISR lagt ner. Slugger är Stellans andra navstyrda hoj och var från början tänkt att bli en enklare variant av storebror Harrier.

Vapendragaren Acke Rising och Knut Sletto, ISR, kopplades in på projektet liksom problemlösaren Mats Appelgren men det var inte förrän Stellan provkörde en överladdad Honda VTR på Gelleråsen som det spårade ur fullständigt.

- Det kändes trist att bygga en likadan hoj rent tekniskt som Harrier och tack vare navstyrningen så var turbons placering enkel, berättade Stellan när vi pratade med honom 2011. Men det är en gathoj och inget utställningsbygge och den är byggd för att köras hårt och mycket. Hållbarhet är viktigt så jag kommer bara köra runt med 200 hästar.

Slugger är nu till salu och annonsen hittar du här. Till höger hittar du ett bildspel på Slugger.

Kommentarer

#1
Zatopek
2013-06-05 18:18

415 tusingar för en han hemmapulare Stellan (oförskyllt) drattat omkull med i dom ökända villakvarteren http://www.mcnytt.se/hem/stellan-egeland-pakord-2215

http://www.blocket.se/stockholm/SE-Service_Slugger_47517274.htm?ca=11&w=1

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.