Bild
Nästa artikel

Stefan Bradl körde bandag

Racing

MotoGP-stjärnan Stefan Bradl dök oväntat upp på en öppen bandag på Laguna Seca. Han tränade på en original Honda CBR 1000 RR.

Stefan Bradl kommer att tävla på Laguna Seca för första gången i juli. För att lära känna banan bättre dök han härförleden upp på en öppen bandag och övade. 

- Moto2 och Moto3 tävlar inte på Laguna Seca så vi tänkte att det var en bra idé att få ett smakprov av denna trånga och svängiga bana. Jag kunde den bara från Playstation och vi kom hit för att förbereda för MotoGP och jag tror vi kommer att vara mer förberedda nu. Det går nerför och det finns många blinda kuvor. Det är riktigt kul. Jag gillade särskilt de doserade kurvorna. Det är en stor utmaning att köra fort från sväng åtta till sväng elva men hela banan är tuff. Det finns verkligen ingenstans att vila och ingen lång, raka, säger Stefan Bradl.

Youtube-användaren Cocospoop som var körde i snabba gruppen filmade sin körning och imponerades av Bradls körning. "Han körde jättemjukt!"

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.