Bild
Nästa artikel

Spionbild: MT-07 Adventure

Nyheter

En ny medlem av plattformen MT-07 har siktats och är en adventurestukad variant med offroadbetonade egenskaper.

Det handlar om produktionsversionen av det rallykoncept Yamaha tidigare har visat - T7 Concept. Det är brittiska MCN som kommit över bilderna och överlag ser den skådade prototypen relativt färdig ut sett till chassi och motor. Men som alltid med spionbilder avslöjar den inte alltför mycket om den slutgiltiga designen.

Många av rallyattributen från T7 Concept verkar ha burits vidare. Exempelvis den långa fjädringsvägen, stort 21-tumsframhjul, den rallymässiga lyktan och en uppgradering av framgaffeln till inverterad modell. 

Givetvis har den en stor tank och är ändå relativt gatmässigt anpassad med plats för passagerare. Ryktena säger dock att Yamaha kommer erbjuda en vassare modell utöver den mer gatfokuserade versionen. 

Kommentarer

#1
2017-07-08 11:28

Spännande,
men ett måttsytt hästskynke hade varit mindre uppseendeväckande än fladdrande kamouflage i billig o brandfarlig presenning i galonväv.
Varför inte snygg paysleymönstrad lack som förvillar ögat?
Eller hellre i ett vegetariskt naturmaterial för oss som älskar latex?

Hej!

Våra annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör. Så vi vore tacksamma ifall du kunde stänga av adBlocker!