Bild
Nästa artikel

Se video: Triumphs Moto2 körd

Nyheter

Efter att det brittiska MotoGP:t på Silverstone regnade bort i söndags har Moto2 hojen nu trots allt körts ett kortare varv på banan.

Meningen var att Triumphs Moto2-prototyp skulle körts innan själva Moto2loppet i söndags men vädrets makter satte stopp för det. Det är första gången sedan 1980 som ett GP har ställts in.

I samband med tävlingarna på Silverstone gjorde Two wheels for life-organisationen även en välgörenhets-auktion tillsammans med MotoGP och Triumph som donerade priser till auktionen. Även om tävlingarna ställdes in blev välgörenhets-evenemanget väldigt lyckat då man slog ett rekord med totalt 290,300 pund insamlat varav 103,670 pund kom från auktionen.
 
I videon som våra kollegor från Bikeworld har lagt upp, kan du se och framför allt höra det fantastiska vrålet från 765-trippeln. Glöm inte att vrida upp ljudet!
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.