Bild
Nästa artikel

Scandinavian Open med gatkörning

Racing

Scandiavian Open får ett nytt upplägg med kortare race och körning för allmänheten i pauserna. Dessutom införs time attack.

Racehelgerna i Scandiavian Open kombinerar nya tävlingsformer med allmänhetens körning. Serien kommer att köras vid tre tillfällen på Karlskoga och Falkenberg. Sprint Challenge kommer att köras med heat på ungefär 14 kilometer (sex varv på Karlskoga, sju på Falkenberg). Dessutom tillkommer en ny raceupplevelse med Time attack, en tävlingsform som går ut på att sätta ett snabbt varv. Poängen räknas sedan till serien.

Mellan tävlingarna får gatåkare tid på banan, totalt tio 20-minuterspass på fredagarna och 4-5 pass på lördagarna och söndagarna. Kostnaden för det är 500 kronor.

För mer information, klicka här eller se mer på Karlskoga Motorstadion hemsida.

Kommentarer

#1
2012-10-05 21:45

Lysande! Kul för oss sport-nissar att få leka racer i en sån miljö,det är ju så seriöst kul o köra bana. Gott o vrida på rullen utan o funta på om länsman står bakom kröken.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.