Bild
Nästa artikel

Rossis nya handmålade vinterhjälm

Nyheter

Under Sepang-testet körde Valentino Rossi med sin senaste specialdesign, en tradition för vintern som nu blev målad för hand.

Det har blivit något av en tradition av Rossi och AGV visar en ny specialdesign på vintertestet i Sepang, du kan spana in några av dem här. Årets vintertest var inte annorlunda och Rossi visade upp en Pista GP R i en färgstark kombination. 

Tillsammans med neonfärgerna gul, grön och orange är Rossis sol och måne närvarande på toppen av hjälmen. Designen karaktäriserades av breda penseldrag tillsammans med nummer 46. Hjälmen har designats av Rossi och Drudi, en duo som gjort hjälmar tillsammans i 20 år och är imponerande nog målad för hand vilket gör varje hjälm unik. 

- Det är en suverän upplevelse att få arbeta på en special edition. Vi testar nya idéer varje gång, men det är inte alltid lätt. Detta år hade vi svårt att bestämma oss, men vid ett tillfälle tittade jag på Aldo (Drudi, red. anm.) och bad honom göra något för mig - att göra det vi brukade göra, ta upp en pensel och måla hjälmen för hand, likt för länge sen, berättar Rossi.

Diskutera: Vad tycker du om hjälmdesignen? 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.