Bild
Nästa artikel

Rossi: Vi har hög potential för Motegi

MotoGP

Valentino Rossi säger att Ducati-teamet har bra chanser för helgens MotoGP-race på Motegi i Japan då banan passar hans Desmosedici väl.

Förra året kraschade Valentino Rossi på första varvet på Motegi men nu har han höga förväntningar på helgens tävling. Han säger att Ducatins potential på just Motegi är väldigt hög. 

- Jag gillar Motegi väldigt mycket. Det är en fin bana med bra grepp och jag har ett positivt minne från förra året. Vi förbättrade stadigt motorcykelns inställningar över helgen och vi hade kunnat gjort ett bra race om jag inte hade kraschat på första varvet. För tillfället saknar vi ett par tiondelar på farten för att tänka på podiet men på de två senaste racen kunde vi köra en bra, konstant fart till slutet, vilket är positivt. På Motegi ska vi försöka arbeta i den riktningen och ta tillvara på Ducatins potential som brukar vara väldigt hög på denna bana, sa Valentino Rossi på en presskonferens.

Kommentarer

#1
2012-10-15 18:00

Jo .. han va väldigt nära.. runt 26 sec efter .
Iofs så va Nicky Hayden 36 sec efter så det kanske va nära ialf då :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.