Bild
Nästa artikel

"Rossi på Honda hade varit bra"

MotoGP

Efter att Casey Stoner meddelat sitt utträde ur serien är silly season i full gång i MotoGP. Bland annat HRC att det vore fint om Rossi kom tillbaka.

Livio Suppo, mannen bakom Casey Stoners flytt till Honda och HRC:s chef för marknad och kommunikation säger i en intervju med spanska AS att det vore en vacker historia om Valentino Rossi kunde komma tillbaka till Honda där han började sin MotoGP-karriär på en 500 och avsluta hos dem.

Samtidigt har engelska MCN en stor artikel om att Cal Crutchlow kommer att flytta till Honda till nästa år. Andra rykten placerar Crutchlow hos Ducati.

Silly season är igång.

Diskutera: Hur tror du att MotoGP 2013 kommer att se ut? 

Kommentarer

#1
2012-05-24 15:48

Enkelt. Nicky Hayden får inte förnyat förtroende hos Ducati, men samtidigt är det ett problem eftersom USA är Ducatis största marknad. Om Hayden får stanna beror på om han lyckas komma upp på podiet i år. Helst på Laguna Seca och/eller Indianapolis. Om Ducati får ording på sin hoj försöker de köpa över Dovi eftersom Rossi inte stannar. Rossi själv går till Honda och bildar team med Crutchlow. Pedrosa byter till Tech3 eftersom Lorenzo aldrig kommer att acceptera Pedrosa i samma team.

Vad händer med Bautista och Barbera. Bägge är bra, men är de tillräckligt bra för ett fabriksteam? Nej! Och om Ducati dumpar Hayden och Rossi försvinner så kommer de att ta upp Iannone från Moto2 eller att krypa till korset och ta tillbaka Melandri. Melandri har setts luncha med Claudio Domenicali, vilket åtminstone jag tycker är intressant efter Ducatis behandling av Melandri för några år sen.

#2
2012-05-24 18:33

Men visst är det härligt med "silly season", spekulationer, rykten och skvaller i en skön blandning!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.