Bild
Nästa artikel
FXDR 114 kommer i flera olika färger.

Provkörning H-D FXDR 114

Nyheter

Med en slagvolym på 1 868 kubik och med 160 Nm vridmoment har det varit en fröjd att glida runt i Hellas på nya och effektstarka Harley-Davidson FXDR 114.

En totalt molnfri himmel, 30 grader och en trevlig provkörning av nya FXDR 114 från Harley-Davidson. Provkörningen av motorcykeln skedde nyligen i trakterna kring Thessaloniki.

Den nya hojen har fått ett aggressivt utseende förutom ett tydligt R på slutet av modellbeteckningen. Under presentationen av modellen där chefsdesignern Ben Wright höll i trådarna påtalades tydligt just detta med tuffare attityd och aggressivare utseende. Målsättningen för tillverkaren är tydlig: det ska hittas nya kundgrupper framöver.

Vi har kört på många trevliga vägar med rejält varierande standard vad gäller beskaffenhet. Intrycken har varit många och mer om detta kan du läsa i kommande Bike, nummer 10.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.