Bild
Nästa artikel

Probike säljer BMW i Stockholm

Nyhet

BMW som tappade återförsäljare i norra Stockholm har nu fått en ny i form av Probike som även säljer Harley-Davidson.

Såhär skriver Probike i ett pressmeddelande:

Vi kan nu med glädje också meddela att ProBike även fått förtroendet att bli BMW återförsäljare i Norra Stockholm. Vi kommer att starta upp BMW verksamheten temporärt under våren och sommaren i våra lokaler i Täby Kyrkby. ProBike har också rekryterat rutinerade Stefan Sjöstedt som har sålt BMW-motorcyklar på Gårdsvägen i Solna sedan en längre tid samt ett par erfarna BMW-mekaniker, också från BMW i Solna, som tillsammans kommer att säkerställa en snabb och trygg start för BMW-kunderna i Stockholm. Ambitionen för ProBike är att bli Sveriges bästa och största återförsäljare samt att vara kundens naturliga och självklara val. Att få chansen att utöka med BMW som både är ett starkt varumärke och har massor av spännande och marknadsledande produkter i sin portfölj är väldigt inspirerande, säger Lasse Peterson som är ansvarig för ProBike-kedjan.

Kommentarer

#1
2012-05-11 13:51

Grovsmide och finmekanik blandas i samma lokaler :)

#2
Zatopek
2012-05-13 14:55

Trevlig kombi! Fast http://www.northbike.se var ju före (kränger bl.a. osså Honda, Kawa o Triumph)
Innan mest styvt plattjärn på Probikefirman, för bästa rullande gravrosten. Och nu tillkommer lite mjukare grejor för mera plastiskt flex i butiken.
H-D försvarar livsstilskonceptet och fortsätter enligt tradition som tidigare.
Komposit för dynamisk design på spjutspetsen i premiumklassen, märkt BMW.

#3
2012-05-15 10:47

Bike i Trollhättan öppnar filial i Gbg och då ingår tyskhojförsäljning (BMW).

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.