Bild
Nästa artikel
KTM och Pol Espargaro fortsätter tillsammans i MOtoGP

Pol Espargaro, 2013 års Moto2 världsmästare fortsätter hos KTM

Nyheter

Pol Espargaro och KTM fortsätter samarbetet de kommande två säsongerna

Spanjoren Pol Espargaro har varit hos KTM sedan 2017 och nu förlänger KTM hans kontrakt med ytterligare två år. Han har skrapat ihop fyra topp 10 placeringar och som allra bäst med en 9:e plats på Phillip Island under sin debutsäsong hos KTM.

–Jag älskar KTM:s filosofi och jag vill fortsätta med att försöka nå våra mål. Jag vet inte när vi kommer att nå de men jag är säker på att vi kommer att komma dit. Jag måste få tacka hela stallet för hur de peppar och stöttar mig och för ledarskapet som min stallchef Paul Travathan visar. Givetvis också Mike Leitner och Pit Beirer som kämpar varje dag samt alla andra som jobbar med racingen och borta i Mundering. Vi är ett team med ett ambitiöst mål. Jag har mina bästa stunder i MotoGP och jag är uppriktigt glad över att få vara här minst till 2020, säger Pol.

–Pol har varit en stor del av vårt projekt och har visat oss en stor tillit och tro på oss och har gett oss två 9:e placeringar som bäst, säger Pit Beirer som är chef på KTM Motorsports.

Frågan om vem som ska sluta upp som stallkamrat med Pol Espargaro under 2019 kvarstår. 

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.