Bild
Nästa artikel

Påven välsignar H-D:s tankar

Nyhet

Inför Harley-Davidsons 110-årsjubileum i Rom nästa år har de låtit påven Benedictus XVI välsigna två bensintankar från deras motorcyklar.

Willie G. Davidson, en av företagets grundares barnbarn, åkte i veckan med två bensintankar till Vatikanstaten för att träffa påven. Den katolska kyrkans överhuvud välsignade och signerade de två tankarna som senare ska placeras på två motorcyklar. Den ena ska sättas på en motorcykel som hamnar på Harley-Davidsons museum och den andra motorcykeln ska auktioneras ut.

- 110-årsjubileumet kommer att bli ett rockande party och så mycket mer. Tillsammans med nästa års alla 110-årsjubileum jorden runt kommer tillställningen i Rom att vara det mest episka sättet vi kan tacka för de 110 åren av körning och kul som våra passionerade fans har gett Harley-Davidson, säger Ken Ostermann, Harley-Davidsons internationella marknadschef.

Kommentarer

#1
2012-10-04 11:11

HAHA! Påven är väl så senil att han trodde att det var två små barn han välsignade..... :)

Eller så har HD betalat bra för spektaklet.......

#2
2012-10-04 11:50

Vill tsar Putin gärna synas på en Harley Davidson så kan väl bispen av Rom få!
Svårt att få audiens hos Guds ställföreträdare på klotet även om man konverterat till katolisism så om HD-folket pröjsar s.k. "kollekt" är väl troligt.
Men Papa Benedictus Sextus följer den religiösa ritualen och välsignar enligt program, än det ena förintelsekriget o än två bensintankar från HD.
Trots hög ålder gör mannen sitt jobb alldeles utmärkt även utan mitran påsatt och utan stöd av sin korsstav eller en rullator!.

#3
2012-10-04 20:05

.....

#4
2012-10-04 22:54

Det räcker inte långt att bara välsigna tankarna. Dom är väl det enda som inte krånglar på bojsänkena. Men det är klart att resten lär väl grundligt bli förbannade!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.