Bild
Nästa artikel

Officiell: Triumph Speed Triple S & RS 2018

Nyheter

Den största nakna bushojen från Triumph har blivit ännu starkare och smartare, 2018 innebär en hel radda uppgraderingar av Speed Triple.

Triumph gjorde sin Speed Triple redo att möta Euro 4-kraven till 2017 men hade mer nyheter på lager. Till den här säsongen får den erkänt körglada busmaskinen fler uppgraderingar. Grundkonstruktionen med aluminiumramen och den trecylindriga 1050-kubikaren känner vi igen från förr. De stora nyheterna innebär en rappare och cirka tio hästkrafter starkare motor, smartare IMU och mer avancerad instrumentering.

Vi på Bike är på väg att köra den här motorcykeln innan den här månaden är slut. Håll utkik här på Bike.se för det första intrycken av nya Triumph Speed Triple S & RS 2018.

Bli prenumerant du med och få tidningen direkt hem i brevlådan och till bäst pris, här tecknar du dig för en prenumeration.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.