Bild
Nästa artikel

Ockelfelt tog dubbel på Mantorp

Nyheter

Lukas Ockelfelt utökade i helgen sin dominans i årets Pro Superbike genom att vinna båda racen, med bara Mårtensson och han på 1.16-tider.

I och med resultaten från helgen så har Lukas 91 poäng, vilket är tio fler än tvåan Andreas Mårtensson. På lördagens heat var Ockelfelt den enda som var nere på 1.16-tider, medan Mårtensson gjorde han sällskap på 1.16 under fredagens heat. Men i båda heaten avgick Lukas som vinnare utan större konkurrans. 

Fredrik Watz hoppade in som reservförare åt Filip Backlund, vars chanser att försvara sin titel i Pro SBK har minskat rejält i och med Ockelfelts tre senaste vinster. Watz hade inte mycket tid på sig att lära känna Backlunds Kawasaki men lyckades ändå komma trea på båda heaten.

- Det kändes som att jag var en mil efter i mål, även om det inte var så, säger Fredrik Watz (citat highsider.se).

- Det här var en otroligt skön seger. Visst var jag glad när jag vann tidigare, men jag har nog aldrig varit så glad som jag är nu, säger en brett leende Lukas Ockelfelt (citat highsider.se).

Resultat heat 1

Resultat heat 2

Kommentarer

#1
2012-05-09 23:28

Underbart att Ockelfelt vinner på Suzuki, en frisk Backlund hade förmodligen tagit hem det annars. Jag gläds med Suzuki, hoppas det bär hela vägen!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.