Bild
Nästa artikel

Nya Piaggio Beverly Sport Touring 350 får traction control

Ny modell

Piaggios nya skoter med stora hjul, Beverly Sport Touring, tar traction control och ABS till pendlarna när den blir första skotern i världen med detta.

På tio år har Piaggio sålt fler än 310 000 Beverly-skotrar så denna nya uppdatering är viktig för det italienska företaget. Piaggio slår på stora trumman med att nya Beverly Sport Touring 350 ska ge prestanda som en 400-kubikare men vara smidig som en 300-kubikare. Det mest spektakulära är dock att modellen kommer med både traction control och ABS-bromsar, för första gången på en skoter.

Piaggio avslöjar att motorn har 33 hästkrafter. Resten visar de upp på EICMA-mässan om några veckor.

Kommentarer

#1
2011-10-21 15:33

Klockrent i vårt klimat med ABS och traction control! Tänker då på regnvåta brunnslock, vägmarkeringar å sånt som ställer till det för den som hojpendlar i ur och skur.

350 cc känns som en vettig storlek. Man behöver inte en riktigt stor scooter på 500-700 cc för att pendla (har själv en 500:a). Samtidigt som en 125:a kan upplevas lite för klen på de större trafiklederna (har pendlat med 125:a). 350 cc känns som en hel ok storlek - fortfarande liten och smidig med kraftfull nog för kortare turer på motorvägen från kranskommunen in till city.

OM priset blir rätt...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.