Bild
Nästa artikel
MV Agusta Tursimo Veloce RC, en tourer i WSBK-färger.

Nya MV Agusta Tursimo Veloce RC

Nyheter

MV Agusta fortsätter sin RC-kavalkad den här hösten med en något otippad modell, möt Tursimo Veloce Reparto Corse. Men det handlar inte bara om nya färger den här gången.

Är det någon tillverkare som kan lyckas med tilltaget att måla sin enda touringmodell i absoluta racingfärgerna borde det vara MV Agusta. Det är precis vad de nu gjort med Tursimo Veloce Reparto Corse men det har även skett en del faktiska uppgraderingar av modellen.
 
Den 800 kubik stora radtrean är kvar men den har omarbetats för att ge mildare vibrationer och lägre oljud i sambandmed att den klassades upp till Euro 4-standard. En vibrationsdämpare på vevaxeln (harmonic damper), ny ventilstyrning och kedjespännare ska bidra till bättre driftsäkerhet och lägre oljud. Utan att gå in djupare på det nämner MV Agusta även att utväxlingen justerats.
 
En bekvämare passagerarsadel, framskärm av kolfiber och smidda fälgar är andra nyheter på Tursimo Veloce Reparto Corse. De främre motorfästena är nya och framtagna för att minska flexet i längdled. Även elektroniken har setts över med uppdaterad motorstyrning för mjukare effektuppbyggnad, förbättrad elektronisk assisterad upp- och nedväxling och åttastegs traction control.
 
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 1/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 2/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 3/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 4/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 5/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 6/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 7/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 8/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 9/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 10/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 11/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 12/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 13/14.
MV Agusta Tursimo Veloce RC. Bild 14/14.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.