Bild
Nästa artikel

Nya Honda CRF 450 som supermotard

Nyheter

Hondas helt nya CRF 450 kommer nu i ett i rejält supermotard-utförande – se ett stort bildgalleri på den läckra hojen här.

I år presenterade Honda en ny generation av offroad- och motocross ikonen CRF 450. Förutom en hel radda finjusteringar som kräver ett tränat öga för att upptäckas fick hojen en ny Showa-gaffel som skippade luftdämpningen.
 
Hondas franska importör ska nyligen ha meddelat att de kommer erbjuda supermotard-konvertering av motorcykeln. Förutom 17-tumshjulen sticker ett stabilt Brembo-ok till frambromsen ut lite extra. Honda i Sverige har ännu inte nämnt något om liknande konverteringar för svenska marknaden. Se alla detaljer i bildspelet.

Läs en artikel som redogör för alla nyheter och justeringar hos Honda CRF 450 2017 i årets XBike. Tidningen består av några av årets bästa grusrelaterade artiklar men även nytt material.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.