Bild
Nästa artikel

Ny Street Triple och Street Triple R

Nyheter

Triumph presenterade två helt nya versioner av Street Triple och Street Triple R på mässan i Köln. Motoreffekten är densamma men de har blivit sex kilo lättare.

Även om nya Street Triple inte skiljer sig mycket från föregångaren utseendemässigt, hävdar Triumph att det rör sig om en helt ny motorcykel. Motoreffekten är oförändrad och på 105 hästkrafter. Det stora glädjeämnet är att den redan lätta cykeln nu bantats ytterligare, hela sex kilo, vilket ger en körklar vikt på endast 183 kilo.

Precis som tidigare kommer Street Triple att erbjudas som R-modell. Denna har fullt justerbar KYB-gaffel, förbättrad bakdämpare, fyrkolvsok från Nissin och aggressivare gaffelvinkel på 23,4 grader (standard har 24,1). ABS som går att stänga av kommer att finnas som tillbehör.

Triumph indikerade i samband med presentation att en ny version av sportmodellen Daytona kommer att presenteras på den italienska motorcykelmässan i början av november, tillsammans med en annan helt ny modell. 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.