Bild
Nästa artikel

MV Agusta 800RR för 2017

Eicma

MV Agusta för över uppdateringarna från 2016-års Brutale 800 till RR-versionen som får 140 Euro 4-klassade hästkrafter och mer smart teknik.

Det ekonomiskt ansträngda MV Agusta fortsätter att leverera formsköna och prestandafokuserade motorcyklar även nästa säsong. Brutale 800RR är en av dessa modeller med sin numera Euro 4-klassade motor med 140 hästkrafter och 86 newtonmeter. Allt detta är paketerat i en torrvikt på 175 kilo, 7 kilo mer än föregångaren.

På elektroniksidan finner vi Ride By Wire-hantering av gasrullen nästa säsong, quickshifter och OBD-funktion inbyggd i instrumenteringen. Traction control i åtta steg hjälper föraren att hålla sig på vägen. Fälgarna är smidda, framgaffeln kommer från Marzocchi och bakdämparen från Sachs. De främre bromsskivorna mäter 320 millimeter i diameter och nyps av Brembo-ok.  
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.