Bild
Nästa artikel
Moto Guzzi V9 Bobber i lätt customiserat utförande.

Moto Guzzi på MC Mässan 2017

MC Mässan 2017

En hel radda uppdaterade versioner av V7, kolfiberkolossen MGX och finlirade V9 finns att beskåda hos Moto Guzzi.

I italienska Moto Guzzis monter finns det givetvis en modell som stjäl den mesta uppmärksamheten och det är California 1400-baserade MGX-21. En koloss med gott om kolfiber detaljer, vasst baggerstuk och 21-tums framhjul. Vi sidan av den hittar vi en ordentligt uppdaterad lineup av klassikern V7.
– Numera heter den V7 III och uppdateringarna har främst gjorts i motorn, den är nu mer lik den hos V9 men med mindre slagvolym. Här visar vi Special- och Stone-versionerna men senare kommer även ny caféracer med bakdämpare från Öhlins, säger Björn Linde som jobbar med Moto Guzzi och Aprilia i Sverige.

När det gäller storebror V9 som lanserades i varianterna Romer och Bobber ifjol har försäljningen inte gått riktigt så bra som man hoppats på. Till i år har modellen fått bakåtflyttade fotpinnar efter synpunkter från vissa förare som hamnat för nära ventilkåporna med knäna.
 
Moto Guzzi V7 III Special.
Moto Guzzi V7 III Stone.
Moto Guzzi MGX-21.
Moto Guzzi V9 Bobber.
Moto Guzzi V9 Bobber, bakåtflyttad fotpinne.
Björn Linde, Moto Guzzi / Aprilia.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.