Bild
Nästa artikel
Svart som natten, motorcyklen har fått namnet Blackout.

Lysande MV Agusta Brutale Dragster

Nyheter

Italienska MV Agusta och Valter Moto ligger bakom den här nattsvarta Brutale Dragster-versionen med lika snygga som praktiska detaljer.

MV Agusta gick samman med tillbehörsföretaget Valter Moto för att bygga en intressant designstudie på redan välsvarvade Brutale Dragster. Genom att montera Valter Motos clip-ons och en sjutums LED-lykta skapades en modern caféracer av den italienska roadstern.

Även fotpinnar, tanklock, blinkers och koppling- samt bromsgrepp kommer från Valter Moto. Sikten bakåt sköts av en bakåtriktad kameralins som fångar en 170-graders vy och visar den på 4,3-tums skärm framme hos föraren. För att hjälpa LED-lyktan att lysa upp vägen under dygnets mörka timmar har två extraljus monterats på motorcykeln, ett på sidan av tanken och det andra längst ner på gaffelns högra ben.

Liksom hos MV Agustas racehojar kommer avgassystemet från SC-Project, i det här fallet ska det vara samma S1-system som sitter på Leo Camiers F4 i World Superbike.
 

Kommentarer

#1
2017-01-24 22:21

Snygg framlykta. Var får man tag på en sån?

#2
2017-01-26 13:21

@B
Ja det kan man undra. Har kollat "MV Agusta Dragster Blackout" på Valter Moto Components hemsida men hittade inte extralampan i deras tillbehörskatalog (pdf)
Hör med Valter Esposito som designat den här Brutale Dragster
Biltemas prisnedsatta dimljus för gaffelmontering

http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Belysning/Dimljus-2000030144/

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.