Bild
Nästa artikel

Lewis Hamilton fortsatt taggad på att köra på två hjul

Nyheter

Den framgångsrike F1-föraren Lewis Hamilton är fortsatt sugen på att få köra motorcykel. Han tidigare uttryckt önskemål om att få testa en MotoGP-hoj. Petronas Mercedes-föraren har varit på sin arbetsgivare om att få testa en hoj, nu när de har ett MotoGP-stall.

motorsajten crash.net kan vi läsa om Lewis Hamilton önskan att få testa en MotoGP motorcykel. Tidigare i vintras kunde vi läsa om Hamiltons framfart på Jerez med World Superbike teamet Pata Yamaha.
Då fick han provköra en superbike i ett par dagar tillsammans med Michael van der Mark och Alex Lowes. Då skapade han rubriker efter en fadäs på banan som slutade i en omkullkörning.

Den framgångsrike F1-föraren har flertalet gånger framfört sina önskemål till Petronas stallet som han kör sin Mercedes F1 bil hos.
Grabbarna i Petronas MotoGP-stall, Fabio Quartararo och Franco Morbidelli verkar inte ha nåt emot att byta med Lewis då de båda verkar förtjusta i tanken på att få köra hans Formel1-bil.

–Jag skulle ta chansen om jag fick den, säger Franco Morbidelli i en intervju på Crash.

–Det vore en dröm som går i uppfyllelse om jag fick provköra, säger hans stallkamrat Fabio Quartararo.
 
Hamilton på Jerez tidigare i vintras med superbikeförarna Michael van der Mark och Alex Lowes.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.