Bild
Nästa artikel

Så här läser du Bike digitalt

Digital tidning

Som prenumerant kan du läsa Bike helt gratis direkt i mobilen, på din läsplatta eller på din dator. Är du inte redan tidningsprenumerant kan du köpa lösnummer eller bli digital-prenumerant. Läs allt om hur du läser digitalt här.

Det enda som behövs för att kunna läsa Bike digitalt är ett konto dit du kopplar din prenumeration. För att skapa ett konto behövs en e-postadress, ditt prenumerationsnummer och postnummer, samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot. Notera att ovanstående konto inte är samma konto som här på Bikes hemsida. Pris för helårs prenumeration digitalt om du ej är pappersprenumerant är 299kr, när du läser digitalt ingår Bikes alla specialutgåvor. Se nedan för de olika alternativen; dator, mobil och surfplatta.

Läsa Bike på din dator eller mobil som prenumerant: 

1. Gå in på www.bike.se/fri
2. Klicka på valfritt omslag
3. Fyll i prenumerationsnummer och postnummer och logga in.
4. Nu har du tillgång till Bike på datorn, mobil och surfplattan.

Önskar du läsa din tidning enbart digitalt kostar en helårsprenumeration 299 kr alternativt kan du köpa enstaka utgåvor.
1. Sök efter appen ”Bike” i App Store eller på Google Play.
2. Klicka på “Prenumerera för 299 kr per 12 månader”, alternativt den utgåva du önskar köpa.
3. Skapa konto och logga in om du önskar prenumerera, för lösnummerköp väljer du den önskade utgåvan.
4. Nu kan du välja om du vill läsa via appen, via din dator eller läsplatta.
För att läsa i datorn loggar du in med samma uppgifter som du skapade kontot med på: www.bike.se/fri 


Support:

Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp, vill du ha hjälp att aktivera din prenumeration anger du prenumerationsnummer, postnummer och mailadress.

Vanliga frågor:
Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Det kan också bero på att prenumerationen är nytecknad och ännu inte registrerad i vårt system. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot. Ännu en anledning kan vara att du redan har ett konto kopplat till din mailadress.

Fråga: Jag har ett konto på Bikes hemsida. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Nej, för att få tillgång till Bike digitalt behövs ett särskilt konto, då det är en av våra samarbetspartnes som hjälper oss med den digitala läsningen. Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot. Läs & njut! 

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.