Bild
Nästa artikel

Köp en MotoGP motorcykel

Nyheter

KTM släpper två stycken RC16 till försäljning till hugade spekulanter. Ett unikt tillfälle att få tag på en orange racingmotorcykel från Mattighofen.

KTM har bestämt sig för att sälja två stycken RC16. Ett synnerligen sällsynt tillfälle för privatpersoner med fet plånbok att förvärva en riktigt häftig banhoj.
Det är de motorcyklar som KTM har tävlat med från 2016 och fram till säsongsavslutningen 2018 i Valencia.

Det ingår ett komplett paket med racingutrustning som Pol Espargaro har använt. En hjälm signerad av Pol och möjligheten att kunna få vara en del av Red Bull KTM Factory Team under en helg.

 

får man en visning i depån, depåboxen, en uppsättning Red Bull KTM teamkläder, ett ”meet and greet” Pol Espargaro och Johann Zarco. Dessutom får du tillträde till Red Bull Energy Station under en tävlingingshelg på ett valfritt MotoGP under nästa säsong.

Det enda du behöver göra som spekulant är att maila rc16@ktm.com och be om att få lägga 250.000 Euro för hoj-paketet och den kan bli din.

 

Kommentarer

#1
2018-11-30 10:49

Hmm, 250.000 Euro är fantastiskt billigt! Jag blir minst sagt sugen på att gå till banken och låna upp!
Priset motsvarar en trist 2-rums lägenhet i Stockholmsträsket och då borde valet bli ännu lättare att göra. Stirra ut på grå betong dag ut och dag in från sin lägenhet i ett regnigt Stockholm, eller fylla kroppen med adrenalin på en utländsk racerbana i sadeln på en MotoGP-hoj. Kanske kan skribenten köpa den ena och jag den andra och därmed kan vi samåka utomlands och spara rejält med resepengar :-) En rostig VW Transporter genom Europa med två ex MotoGP-hojar... Mmmm. ;-)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.