Bild
Nästa artikel

Kenny Roberts drar sig ur Hall of Fame

Nyhet

Ett flertal legendarer, bland andra Kenny Robert, har avsagt sig sina medlemsskap i AMA:s Hall of fame efter att ledningen enligt dem gjort bort sig.

Först valdes AMA in racingmekanikern Nobby Clark i sin Hall of Fame. Bara några dagar senare drog de tillbaka beslutet. Det ledde till ett mindre uppror bland de redan invalda. Dave Despain och Dick Mann begärde då sitt utträde. Nyheten nådde Kenny Roberts som då också hoppade av. Roberts hade Clark som mekaniker när han vann VM 1978, 1979 och 1980. 

- Jag skickade nyss ett e-mejl till Chris Carter och frågade vart jag kunde skicka tillbaka mitt skit. Jag förstår det inte. Om Dick Mann hoppar av Hall of Fame behöver inte jag vara med. Det är dåligt att det har kommit till detta men vad ska man göra? Om Nobby (Clark) inte förtjänar att vara med gör ingen det, säger Kenny Roberts.

Kommentarer

#1
2012-07-16 15:14

Håller med Kenny :o)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.