Bild
Nästa artikel

Kawasaki Ninja 300R provkörd

Provkörning+Video

Bike har precis provkört Kawasakis nya Ninja 300R som ersätter 250-kubikaren. Läs de första intrycken från pressvisningen här.

Nya Ninja 300R ska vara roligare, snabbare och mer avancerad än den tidigare 250R som blev en försäljningssuccé i södra Europa. Konkurrenterna är få och med större motor försöker Kawasaki särskilja sig från Honda CBR 250R.

Såhär tycker Marc Malmqvist som precis har kommit tillbaka från provkörningen:
- Mycket är sig likt från 250R men har förfinats och ny teknik har tillkommit som gör den bättre än tidigare. Det rör sig dock inte om några revolutionerande nyheter. En bra motorcykel har blivit bättre.

Hur intressant för Sverige är den?
- Inte särskilt. Svenskarna gillar motorcyklar med mycket kubik. 250-modellen sålde inte särskilt mycket här och det kommer inte 300-kubikaren göra heller. Det är synd för det är en motorcykel som är rolig att köra och rymmer även större förare. Någon Ninja är det dock inte, snarare än mindre version av ER-6f.

Läs mer i Bike 10 som kommer ut i butik 11 oktober.

Kommentarer

#1
2012-09-11 16:44

Fint väder, härlig typografi och en najs bike, klart man är avvis på Marc som lyckas hålla hastighetsbegränsningen.
Fast låtvalet är inte min likör.......

#2
2012-09-11 17:25

Undrar varför den så kallade bakgrundsmusiken till hoj videos alltid vara så förfärligt dåligt. Vore mer proffsigt och intressantare att höra motor ljudet.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.