Bild
Nästa artikel
Kan Jorge Lorenzo vara på väg till Suzuki?

Jorge Lorenzo på väg till Suzuki?

Nyheter

Säsongen 2018 har knappt börjat, förrän rykten dyker upp om att den fem-faldige världsmästaren skulle kunna vara på väg till Ecstar Suzuki-teamet

Det ena ryktet kommer efter det andra, då det talas om en överhängande kontraktsförlängning mellan Alex Rins och Suzuki. Ingen mindre än Jorge Lorenzo verkar vara aktuell för den andra hojen i teamet.
Enligt flera olika websajter som MotoGP och motosport.es så verkar Suzuki hålla en stol ledig för Lorenzo, som de säger skulle passa bra på deras motorcykel. 
Men enligt ryktet så ställs två krav på Lorenzo, det ena är att han inte hittar formen han hade i Sepang under försäsongstesterna samt att han är villig att gå ner en hel del i lön. 
Det återstår med andra ord att se. Enligt motorsport.es så är Suzuki-teamet villiga att vänta på honom.

Kommentarer

#1
2018-04-12 16:59

Jo bölja han inte bättre på sig, är han inte värt den lön han får nu, det blir bara sämre och sämre med han, men bättre och bättre med Suzuki, så dom skulle väl förlora en del om Lorenzo ska köra för dom, då han just nu hamna i botten alt för ofta, komma in som nummer 14-15 och mer, det är dåligt alt för dåligt, när man ser Mark, bli sist efter några missa, sedan hamna bak igen för riskfylld körning, och enda hamna uppe bland toppen, nr 5,, det är körning, fast han är en risk för alla andra på banan, men köra det kan han...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.