Bild
Nästa artikel
Notera att det är Bobbern för Nordamerika som syns på bilderna, med sidmonterad regskylt och styrändsspeglar. Den internationella versionen har typisk regskylt och backspeglar.

Indian presenterar nya Scout Bobber

Nyheter

Indian följer den rådande trenden och introducerar en avskalad Bobber med grövre däck och omarbetad förarposition inför 2018.

Den senaste medlemmen av Indians Scout-familj hämtar inspirationen från de motorcyklar som byggdes i USA under efterkrigstiden. Till skillnad från vanliga Scout har Bobber styret och fotpinnarna flyttade bakåt 38 millimeter för en mer aktiv förarposition.

Vidare har Bobber fått mer grovnabbade däck och svartlackerade fälgar. Bakjädringen har sänkts en tum (25 mm) medan framfjädringen har fått nytt cartridge. 

Indian har jobbat mycket med att få detaljerna rätt och bland annat har motorkåporna, avgassystemet och lyktan lackerats svart. Stänkskärmarna har kortats och en ny lädersadel har monterats. På tanken sitter ett helt nytt Indian-emblem.
De fem färgerna Bobber kommer säljas i

Indian Motorcycle Red
Thunder Black
Thunder Black Smoke
Star Silver Smoke
Bronze Smoke (NEW)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.