Bild
Nästa artikel
Suter MMX500 har fått en förare för årets TT.

Ian Lougher kör Suter på Isle of Man

Nyheter

​Suter ställer upp i seniorklassen i årets Isle of Man TT. Nu har de avslöjat vem ska gränsla deras tvåtaktsracer med nära 200 hästkrafter.

Walesaren och TT-veteranen Ian Lougher har tackat ja till uppgiften att flå runt Isle of Man Mountain Course på helt nya tvåtaktsracern Suter MMX 500.
 
Senast han körde Isle of Man TT i seniorklassen var 2013. Han hade då en cirka 30 år lång karriär bakom sig med 10 vinster på ön. Sedan dess har han ställt upp i veteranklassen Classic TT.
 
Nu är han 53 år gammal tillbaka på brottsplatsen med en nyproducerad tvåtaktare i seniorklassen. Han medger att det kan bli svårt att konkurrera med den nya hojen och att mycket handlar om att testa materialet.
 – Det kanske låter lustigt från en äldre typ som jag men man kan alltid lära sig något på Isle of Man. Hursomhelst är jag säker på vi kan ge åskådarna något extra så fort vi lämnat startlinjen, säger han till iomtt.com.

Kommentarer

#1
2016-02-26 13:05

Gläns över sjö o strand, bra att det löser sig.
För Suter i tvåtakt och övriga faderullan på klassikern Isle of Man TT alltså.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.