Bild
Nästa artikel

Husqvarna TR 650 Strada provkörd

Provkörning

Bike har i dagarna provkört Husqvarnas nya TR 650 Strada, en modell som bygger på BMW:s encylindriga 650-kubikare. Läs våra första intryck här.

Husqvarna i Sverige fick snabbt hem både TR650 Strada och syskonmodellen Terra. Bikes redaktör Marc Malmqvist har provkört den förstnämnda i och kring Stockholm.

Hur har Husqvarna lyckats med att göra om BMW-motorn?
- Väldigt bra. Det känns att de har lockat fram tio nya hästkrafter och karaktären är riktigt trevlig. Samtidigt går den mjukt och vibrationsfritt.

Vad är den egentligen för typ av motorcykel?
Det är en bra fråga. Vill man köra mer offroad är Terra med sitt större framhjul och grövre däck ett bättre val men Strada är en riktigt bra kompromiss som faktiskt klarar motorväg lika bra som grusväg. Den är förvånansvärt bekväm samtidigt som busvilligheten finns där.

Läs mer i Bike Katalogen som kommer i butik 4 december.

Kommentarer

#1
2012-10-13 10:25

Varför vänta till Bikekatalogen i dec?
Här berättar Kevin Asch om modellen med samma Rotaxsnurra som den dyrare men komfortablare och starkare BMW 650GS med ABS.

http://www.telegraph.co.uk/motoring/motorbikes/9587008/Husqvarna-TR650-Strada-review.html

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.