Bild
Nästa artikel

Hayabusa snabbast med likvagn

Nyhet+Video

Pastor Paul Sinclair är officiellt världens snabbaste begravningsentreprenör på två hjul. Hans likvagnsutrustade Hayabusa kommer upp i 189 kilometer i timmen.

 

Motorcykeln med likvagnen används nästan dagligen vid begravningar, tillsammans med sex andra ekipage. Enligt Pastor Paul Sinclair var målet att slå världsrekordet men också att testa stabiliteten med en helt original likvagn monterad på motorcykeln. Det tidigare världsrekordet låg på 183 kilometer i timmen, en hastighet som Paul Sinclair slog på första körningen. Han kände dock att det fanns mer att ge och vid andra vändan klockades han för 189 kilometer i timmen. 

"Jag ville inte göra en stor PR-grej av det här så jag försökte vara tyst med det eftersom vår Suzuki Hayabusa verkligen hjälper folk som har förlorat sina nära och köra. Vår flotta med "sju dödliga sidvagnar" har hjälpt vid tusentals begravningar och den här Hayabusan är redan tillbaka på jobbet", skriver Paul Sinclair på sin hemsida.

Rekordet behandlas just nu för att bli ett officiellt Guinness-rekord.

Kommentarer

#1
2012-06-29 10:40

Det skall gå fort åt helvete :)
Ha dé

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.