Bild
Nästa artikel

Harley LiveWire till Europa

Nyheter

Mellan maj och augusti kommer Harleys första elhoj åka på turné i Europa. Den kommer besöka fem länder, tyvärr inte Sverige.

För dig som har missat är LiveWire namnet på Harley-Davidsons första eldrivna motorcykel. Men den kommer inte säljas, i varje fall inte först om ett par år. Istället åker den nu på turné för att samla in feedback från motorcyklister världen över. Just nu är den i Malaysia och Sepang. 

Det står klart att den i maj kommer till Europa. Första stoppet blir Storbritannien den 16:e maj där den stannar i två dagar. Sedan bär det av med ett par till stopp innan sista anhalten sker i Nederländerna i början av augusti. 

- Den första fasen av Project LiveWire Experience tour gav värdefull återkoppling om funktioner och upplevelser från hojåkare, och vad de förväntar sig av en elektrisk motorcykel från Harley-Davidson. I år erbjuder vi den upplevelsen till en global publik för att få ännu djupare insikter från mc-förare, för att hjälpa oss forma den framtida inriktningen av denna spännande teknik, säger Harley-Davidson Chief Marketing Officer Mark-Hans Richer.

Tyvärr kommer den alltså inte till Sverige. Efter Europa-stoppet bär det av tillbaka till USA och Kanada. Hittills har över 6800 personer provkört LiveWire och lämnat feedback. Mer information finns på http://projectlivewire.com.

Europaschemat

STORBRITANNIEN lördagen den 16 maj - söndag 17 Maj 2015

FRANKRIKE lördag 27 juni - söndag 28 juni 2015

 ITALIEN lördag 11 juli - söndag 12 juli 2015

TYSKLAND lördag 18 juli - söndag 19 juli 2015

NEDERLÄNDERNA lördag 8 augusti - söndag 9 augusti 2015

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.