Bild
Nästa artikel

Harley-driven Prius till salu

Nyheter

En Toyota Prius med motorn från en Sportster 883 har lagts ut på auktion på eBay, det här är inte ett försenat aprilskämt.

Säljaren har utgått ifrån en 2008 års Prius som är registrerad och får köras på gata. Motorn är från en 1986 års Harley Davidson Sportster 883 som har borrats till 1100 kubik och är kopplad till en fyrstegad växellåda.

Bilen är utrustad med bur och har körts på bana, den kan inte beskrivas som i "nyskick". Den har utrustats med ett högljutt avgassystem för att "dränka ljudet av jorden som gråter varje gång du stampar pedalen, som kontrollerar din S&S 'bug sprayer'-förgasare, i botten". Pedalen är i sin tur hämtad från en 60-talets Mini Cooper då föraren inte litar på drive-by-wire. 

Bygget har flera charmiga detaljer, utöver Harley-motorn som sticker ut ur huven, som du kan se i bildspelet. Auktionen avslutas den åttonde april och just nu ligger högsta budet på 1 275 dollar (strax över 8 000 kronor). 

Kommentarer

#1
2014-04-14 14:27

Hade nog varit bättre med en Priusmotor i en Sportster.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.