Bild
Nästa artikel

Gör dig redo för The Distinguished Gentleman's Ride‎!

Nyheter

Denna söndag kommer mängder av män ta på sig finkläder och hoppa på hojen för att uppmärksamma hälsofrågor för män. Det är världens största manifestation av sitt slag och du kan vara med!

Det är nu på söndag som den världsvida manifestationen sker. I Sverige kommer du kunna delta i evenemanget i Falkenberg, VänersborgStockholm och Göteborg, du kan läsa mer på respektive Facebook-sida för information om tider och rutter för kortegen.
 
The Distinguished Gentleman’s Ride för samman över 70 000 väldressade män i drygt 600 städer på i första hand retro- eller retrostylade motorcyklar. Målet för i år är att uppmärksamma mäns mentala hälsa och riskerna med prostatacancer men även att samla in fem miljoner dollar till Movember Foundation.
 
Alla deltagande motorcyklister
anmäler sig på www.gentlemansride.com för att få tag i detaljerna kring evenemangen och genom anmälningen har du även chans att vinna fina priser.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.