Bild
Nästa artikel

Förändring på gång för Yamahas MT-modeller

Nyheter/Video

​I vad som sannolikt är höstens diffusaste teaser meddelar Yamaha att de tänker presentera en omvälvande nyhet inom MT-programmet, se videon här.

Yamaha kommer avslöja en nyhet som omformar hela deras MT-värld. Yamahas MT-modeller är i dag främst representerade av de två streetfighterhojarna MT-07 och MT-09. Sedan förra året utökades även programmet med en asfaltsäventyrare kallad MT-09 Tracer.
 
Nyheten som det nu hintas om beskrivs med luddiga formuleringar om mörk energi och strålning. Den nya MT-skapelsen ska omdefiniera det som Yamaha kallar Torque emotion.
 
Med tanke på Tron-vibbarna i klippet samt snacket om mörk energi och en ny tolknig av Torque emotion (torque=vridmoment) kanske vi får se en ny elhoj från Yamaha. Vad det verkligen handlar om får vi veta först den 16:e november. Håll utkik på Bike.se för senaste uppdateringarna.
 
Diskutera: Vad tror du att Yamaha kommer presentera för nyhet i MT-programmet?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.