Bild
Nästa artikel

Filip Backlund lägger i en högre växel

Nyheter

Filip Backlund inleder samarbete med två nya delägare

Filip Backlund känner de flesta till från svensk roadracing. Vad många fler känner till om Filip Backlund är förmodligen hans verksamhet inom förarutbildningar med sina event Filip Backlund Trackdays och Racingschool. 
Det är en verksamhet som han har drivit sedan 2009 och som han har jobbat heltid med sedan ha la av med racingen för ca 1,5 år sedan. 

Nu expanderar Backlund bolaget och tar in två nya delägare och YTS – Yamaha Team Scandinavia kommer in i bolaget. De två nya delägarna har båda en gedigen affärsbakgrund bakom sig och målet är att få in mer kunskap, rutin och hjälp att driva bolaget ytterligare framåt. 

Martin Romanowski är en av de två nya delägarna. Han är teamägare av Yamaha Team Scandinavia och även VD för Smartsign AB. Han har under många år jobbat inom IT och kommunikationsbranschen där hans expertis är att driva upp bolag.

Jarl Eriksson som idag driver bolaget Västerås Däck AB är den andra delägaren. De jobbar bland annat med distribution, service samt support för Dunlop Sverige MC-däck. Jarl Eriksson är en entreprenör ut i fingerspetsarna, drivkraften ligger i att alltid driva framåt, främja näringslivet och framför allt ha nöjda arbetskamrater och kunder.

– Den nya och spännande utmaningen är att få följa med Filip Backlund och Martin Romanowski, där vi tillsammans ska jobba för att lyfta motorsporten framåt. Samt att umgås med människor som älskar motorer och som vill ha roligt, säger Jarl Eriksson om det nya samarbetet och ägandeskapet i ett pressmeddelande på Filip Backlunds facebooksida


 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.