Bild
Nästa artikel

Ducati släpper nya Multistrada

Ny modell

Ducatis första 2013-modeller blir en mer touringanpassad version av Multistradan och "Skyhook-fjädring" till S-modellen. Samtliga Multistrada-modeller får uppdaterad motor.

Uppdateringen av Multistrada-programmet till 2013 innefattar i samtliga fall andra generationen av den elvagradiga Testastretta-motorn, uppdaterat utseende, senaste ABS-tekniken och S-modellens semiaktiva fjädringssystem kallat DSS (Ducati Skyhook Suspension). Multistrada 1200 S Granturismo är en ny, mer touringanpassad modell med större bagagerymd, toppbox, utökad LED-belysning, högre ruta och andra däck. En Pikes Peak-version finns också. Samtliga modeller får den senaste ABS-tekniken och traction control-systemet DTC som standard. 

Vad uppdateringen av motorn innebär och vad specifikationerna säger, avslöjar inte Ducati än. Vi kommer att provköra nya Multistrada i helgen och kommer med en första rapport på måndag.

Kommentarer

#1
2012-09-19 14:16

Den rödvita Mst är riktigt smaskig :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.