Bild
Nästa artikel

Ducati för Dovizioso

Nyheter

Ducati kommer tillkännage Andrea Dovizioso som Rossis ersättare för nästa års säsong på Indianapolis, det uppger Sportmediaset.

Dovizioso kommer köra för Ducati under de kommande två åren och en tillkännagivelse kommer till Indianapolis GP, rapporterar Sportmediaset. 

För att övertyga den italienska föraren ska han ha krävt garantier från Ducatis nya ägare, Audi, och att dom ska vara en viktig del av utvecklingen av Desmosedicin. 

Ducati har visat intresse för Cal Crutchlow, men han ryktas få en plats i det planerade juniorteamet bredvid Moto2-föraren Andrea Iannone, med löfte om en fabrikshoj. 

Väljer Crutchlow att säga nej så är det Scott Redding som står i kö. 

Kommentarer

#1
2012-08-16 10:55

Har ni sparkat korrekturläsaren?

Om jag tolkar rubriken enligt korrekta grammatiska regler så kommer Dovizioso att ersätta Rossi under tävlingen på Indianapolis. Det stämmer inte med brödtexten så antingen är rubriksättaren felinformerad eller så har denne inte fullgoda kunskaper i svenska språket.

Jag hoppas att Bike fortsätter vara bättre än sina "värstingkusiner" kvällspressen!

#2
2012-08-17 14:35

...eller så är brödtexten fel...???

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.