Bild
Nästa artikel

Dovizioso ställer ultimatum

Nyheter

Den italienska föraren har nu sagt att om han inte får fabriksstyrning av Yamaha så kollar han på WSBK som ett alternativ.

 

Dovizioso pratade med Motosprint och sa att "Yamaha har inte bestämt sig, de köper tid. Jag har redan förståt att meriter inte räknas, trots mina resultat, jag vet redan att det är möjligt att jag aldrig får fabrikshojen". 

Dovi har tagit fyra pallplatser under de senaste fem racen och har nu en fjärdeplats i mästerskapet, den näst bästa Yamaha-föraren efter Jorge Lorenzo. 

"Men jag har andra alternativ - andra team och andra märken - och jag överväger något väldigt annorlunda."

Dovis mål är att få en fabriksmaskin i MotoGP, så han får den utrustning han behöver för att kunna vinna, men säger att WSBK kan vara ett alternativ om Yamaha fortsätter med Ben Spies. 

Vem skulle du ge platsen? Dovi eller Spies?

Kommentarer

#1
2012-07-30 17:05

Dovi hade en fabriksstyrning med repsol men då va han den eviga 4an om jag inte minns fel så vad säger att det skulle gå bättre på yamahan... Ge han en Kawa i WSBK så får vi se hur han förvaltar den...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.