Bild
Nästa artikel
Stig-Roar i sadeln på nya Triumph Bobber Black, missa inte provkörningen i ett kommande nummer av Bike.

Direktrapport: Triumph Bobber Black

Direktrapport

Triumph Bobber Black erbjuder mycket mer än bara en ny lackering. Stig-Roar rapporterar direkt från ett 17 grader varmt Spanien, vi är inte alls avundsjuka. Inte alls.

Hej Stig-Roar, hur är läget?
– Här i Marbella är allt bra. 17 grader varmt och sol har gett perfekta förhållanden för den här provkörningen. Sol, värme och motorcykelkörning – då leker livet! Jag har fått köra nya Bobber Black längs med havet, i stan och uppe i bergen här i Spanien.
 
Vad skiljer den här hojen från vanliga Triumph Bobber?
– Det är mycket mer än bara lackeringen. Bland annat ett 16-tumsdäck fram istället för 19-tummaren hos vanliga Bobber. Men också en kraftigare gaffel, och inte minst dubbla bromsskivor istället för en. LED-ljus fram och farthållare är andra komponenter som är standard hos Bobber Black. 
 
Nämn en intressant detalj du upptäckt medan du kört den!
– På en cruiser som denna är det fint att upptäcka att farthållaren fungerar superenkelt. Läs mer om alla körintryck i tidningen framöver!
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.