Bild
Nästa artikel
Första omröstningen om p-avgifterna.

​Demonstration vid stadshuset mot P-avgift

Nyheter

I dag samlas ett 80-tal motorcyklister vid Stadshuset i Stockholm för att demonstrera mot förslaget om parkeringsavgifter för motorcyklar.

Klockan 16:00 sammanträder trafiknämnden i Stadshuset i Stockholm. Nämnden ska besluta om ett förslag till nya parkeringsregler ska godtas. I förslaget finns en ändring av dagens parkeringsregler för motorcyklar som kan göra att motorcyklister måste börja betala parkeringsavgift.
 
SMC är en av de parter som lyckats förhandla ner parkeringsavgiften från föreslagna 25 kronor i timmen till 5 kronor i timmen i de yttre områdena i staden och 10 kronor i de centrala delarna.
 
 Men det är många motorcyklister som helst skulle vilja se att förslaget om avgift försvann helt. Några av dessa har tagit initiativ till en demonstration utanför Stadshuset i eftermiddag.
 
Hittills har 89 personer sagt att de kommer delta i manifestationen, uppsamlingsplatsen är Ragnar Östbergs plan klockan 15:30 i dag. Läs mer om demonstrationen på dess Facebook-sida. Beslutet om förslaget ska godtas väntas komma ikväll. Men om det verkligen ska genomföras eller inte avgörs i kommunfullmäktige i juni.

Kommentarer

#1
2016-04-18 22:29

jag skrev en kommentar om detta, men vet inte varför den inte syns eller tog bort???

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.